4new_text-logo

Zakaj bi svoje izdelke certificirali po standardu Aromacert?

Zato da vaš izdelek izstopi iz povprečja. Da kupci lahko v njem prepoznajo izdelek, ki je naraven, ne vsebuje škodljivih snovi; izdelek, ki vsebuje učinkovite količine aktivnih snovi; izdelek, ki mu lahko zaupajo.

Postopek certificiranja

Razvili smo standardiziran postopek certificiranja, ki poteka profesionalno in strokovno, a hkrati preprosto in hitro, z jasno podporo in pripravljenimi rešitvami za vse, ki želijo certificirati svoje izdelke.

e1

Za začetek postopka certifikacije vzpostavite stik z nami (na elektronskem naslovu info@aromacert.org, na telefonski številki 01-43-63-188 ali preko spodnjega kontaktnega obrazca). Zaupajte nam svoje želje in vprašanja.

e2

Sledi srečanje, na katerem dorečemo vse podrobnosti sodelovanja, podpišemo pogodbo, naročnik izpolni potrebne obrazce, predloži zahtevano dokumentacijo (oz. posamezne podatke – od naročnikov namreč nikoli ne zahtevamo razkritja recepture izdelka) in vzorec izdelka.

e3

Steče postopek certifikacije. Ekipa izkušenih domačih strokovnjakov z združenimi znanji s področji kemije, farmacije, živilske tehnologije, kozmetologije in aromaterapije preveri ustreznost izdelka po vseh parametrih, določenih v pogojih za pridobitev znakov, ter veljavnost dokumentacije, ki spremljajo kozmetične izdelke. Po potrebi tudi izdelamo manjkajočo dokumentacijo.  Certifikacija se izvaja pod okriljem podjetja Favn, d. o. o., ki je zastopnik Aromacert LTD v Sloveniji.

e4

Vsak izdelek (tudi če gre za že razvito linijo izdelkov) pridobi svoj znak. Pridobljena znaka Aromacert Care in Aromacert Essence veljata eno leto, po preteku je treba veljavnost certifikata obnoviti, a to poteka po krajšem, enostavnejšem (in bistveno cenejšem) postopku, kot je prvo certificiranje. Vsi izdelki z znakoma so objavljeni na spletni strani aromacert.org, naročnik pa pridobi pravico do uporabo logotipa v tiskanih in virtualnih medijih (etikete, embalaža, spletna stran, katalogi …).

Prednosti izdelkov z znakom Aromacert Care ali Essence

ico1

Kaj pridobite s certifikatom

S certificiranjem po standardu Aromacert in pridobitvijo znakov Aromacert Care ali Aromacert Essence svojemu kozmetičnemu izdelku povečate vrednost. Pridobite zaupanje kupcev, ki bodo vedeli, da je vaš izdelek – opremljen z znakom Aromacert Essence ali Aromacert Care – naraven, da ne vsebuje nedovoljenih snovi, da ste uporabili kvalitetne surovine, pristna eterična olja, da vsebuje pravšnjo količino aktivnih sestavin za doseganje učinka. Kupci bodo po znaku na embalaži izdelka prepoznali, da gre za kvaliteten ter varen izdelek in se bodo  tako lažje označili za nakup. Bodite korak pred svojo konkurenco! 

ico2

Poskrbimo za vso dokumentacijo

Strankam nudimo tudi pridobitev vse dokumentacije, ki je potrebna za vstop kozmetičnega izdelka na slovenski in evropski trg, hkrati pa je tudi predpogoj za začetek certificiranja po standardu Aromacert. Izvajamo ocene varnosti kozmetičnega proizvoda, mikrobiološke analize, študije stabilnosti in izzivni preizkus učinkovitosti konzerviranja. Za stranke, ki se odločijo za celotno storitev, torej za pridobitev ustrezne dokumentacije in certificiranje, imamo pripravljene ugodnejše, paketne cene storitev.

ico3

Celovita podpora partnerjem

Svojim partnerjem nudimo celovito strokovno in tehnično podporo pri prebijanju skozi labirinte birokracije, ki spremlja prodajo kozmetičnih izdelkov. Tako vam ostane dovolj časa za intenzivno posvečanje svojim strankam in trženju izdelka. Nudimo vam svetovanje pri končnem razvoju vaših izdelkov ter pomoč in podporo aromaterapevtov pri izbiri in mešanju eteričnih olj v vašem izdelku.
Preverite, kateri partnerji nam že zaupajo!

Postopek pridobitve znakov Aromacert Care in Essence

Pokličite nas ali nam pišite ne glede na to, ali že zagotovo veste, da želite svoj izdelek nadgraditi z znakom Aromacert Care oz. Aromacert Essence ali pa to odločitev še tehtate. Zastavite nam vprašanja, ki se vam pojavljajo, in dovolite, da vam z odgovori olajšamo odločitev. Kontaktirajte nas tudi, če vas zanima cenik certificiranja z vsemi podrobnostmi in specifikacijami.

Kontaktirajte nas, takoj se bomo odzvali:

Vabimo tako podjetja kot posameznike, ki se ukvarjate s proizvodnjo naravne domače kozmetike in želite svoje izdelke aromaterapevtsko certificirati in jim na ta način povečati dodano vrednost.

Zagotovo se vam odpira še kakšno vprašanje – na vsa vam bomo v najkrajšem možnem času z veseljem odgovorili. Vabljeni!

Kontaktni obrazec