text-logo

Certifikat kakovosti kozmetike Aromacert®

Imate kozmetični izdelek, ki bi ga radi aromaterapevtsko preverili in certificirali? Potem ste na pravem mestu. Z našo pomočjo mu lahko pridobite certifikat Aromacert®, temeljno zagotovilo, da vaš izdelek izpolnjuje stroge aromaterapevtske standarde.
Profesionalno ekipo Aromacert.org sestavljamo domači in tuji strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami na področju naravne kozmetike in aromaterapije. Moči smo združili kemiki, biokemiki in živilski tehnologi ter izkušeni aromaterapevti. Poleg teoretičnega in laboratorijskega znanja nas odlikuje izvrstno poznavanje tradicionalne zeliščne kozmetike ter skrb za kakovost in varnost domače naravne kozmetike. Ključnega pomena pa je seveda poznavanje potreb sodobnega človeka. V poplavi ponudnikov velikokrat tudi dvomljive naravne kozmetike želimo pomagati osveščenim uporabnikom in jim s certificiranjem zagotoviti preverjene kozmetične izdelke najvišje kakovosti. Certifikat Aromacert® je 100 % zagotovilo, da kozmetični izdelek ne le dosega, ampak celo presega standarde kakovosti, neoporečnosti in neškodljivosti.

Postopek testiranja

Postopek pridobitve znaka kakovosti Aromacert® je profesionalen in strokoven, kljub temu pa preprost in hiter. Samo štirje koraki ločijo vaš izdelek od strokovnega zagotovila o njegovi kakovosti.

e1

Ekipa domačih izkušenih strokovnjakov (kemiki, kemijski tehnologi, biokemiki) preveri posamezne sestavine izdelka. Ključna je njihova ustreznost osnovnim standardom kakovosti, nezanemarljive pa so tudi druge lastnosti, povezane tako z videzom kot z notranjo strukturo. Raziskava z vsemi postopki certificiranja je ustrezno dokumentirana.

e2

Usposobljeni in uradno priznani aromaterapevti preverijo ustreznost eteričnih olj (naravnost, čistost, poreklo), njihov natančno določen aromaterapevtski namen in ustreznost označevanja, ki mora biti v skladu z veljavno slovensko in evropsko zakonodajo o kozmetičnih proizvodih.

e3

Certifikat oz. znak kakovosti Aromacert® prejme vsak izdelek posebej. Velja torej načelo en izdelek – en znak. Vsak certificiran izdelek je dostopen končnemu uporabniku, objavljen pa je tudi na naši spletni strani.

e4

Certifikat Aromacert® je veljaven 1 leto. Po poteku veljavnosti je potrebno postopek certificiranja ponoviti in tako obnoviti znak kakovosti. Stroški obnovitve so nižji.

Prednosti

Znak kakovosti Aromacert® ni dekorativen dodatek na kozmetičnem izdelku, temveč dodana vrednost, za katero se boste odločili, če želite z aromaterapevtskim certificiranjam prejeti strokovno potrditev, da je vaš izdelek 100 % naraven, kakovosten in povsem varen.

ico1

Kaj pridobim s certifikatom

Znak kakovosti Aromacert® na embalaži kozmetičnega izdelka zagotavlja kupcu, da je izdelek 100 % naraven, varen, kakovosten in aromaterapevtski, kar mu občutno poveča dodano vrednost. To, da je vaš izdelek opremljem z zaščitenim logotipom Aromacert®, ki ga je lahko pridobil samo zato, ker je bil ustrezno preverjen in certificiran, vam bo dolgoročno prineslo prednost pred konkurenco. Strokovnjaki s področja kozmetologije in aromaterapije opravimo testiranje in certificiranje izdelka ter izdamo certifikat Aromacert® z rokom veljavnosti 12 mesecev. Po poteku veljavnosti je potrebno certifikat prek poenostavljenega postopka obnoviti.

Po naročilu lahko opravimo tudi druga zahtevana testiranja in izdelamo poročila, npr. poročilo o varnosti kozmetičnega izdelka, skladno z Uredbo (ES) št. 1223/2009 Evropskega parlamenta in sveta z dne 30. novembra 2009 o kozmetičnih izdelkih.

  • Izzivni preizkus učinkovitosti konzerviranja
  • Testiranje dolgoročne stabilnosti izdelka
ico2

Partnerska cena certificiranja

Partnerski cenik certificiranja je dobra naložba v prihodnost vaše kozmetične dejavnosti. Poleg celostnega paketa aromaterapevtskega certificiranja, vam ponujamo tudi izdelavo ocene varnosti kozmetičnega proizvoda, mikrobiološke analize in študije stabilnosti. To, ob tem pa še vaše posebne želje, vpliva na ceno certificiranja. Poleg certificiranja in ponudbe dodatnih storitev, ki so nujne za pridobitev certifikata, pa vam nudimo tudi svetovanje s področja razvoja in trženja kozmetičnih proizvodov

Certifikat Aromacert® je veljaven 1 leto. Po poteku veljavnosti je potrebno postopek certificiranja obnoviti, stroški obnovitve pa so seveda nižji.

Za cenik certificiranja z vsemi podrobnostmi in specifikacijami nam pišite na info@aromacert.org. Z veseljem vam bomo v najkrajšem času odgovorili tudi na vsa druga vprašanja, povezana s stroški certificiranja. Vabljeni!

ico3

Celovita podpora partnerjem

Z investicijo v znak Aromacert si zagotovite tudi popolno strokovno in tehnično podporo pri razvoju izdelka ali celotne linije izdelkov, pomoč aromaterapevtov pri izbiri in mešanju eteričnih olj ter svetovanje pri registraciji izdelkov, spoznavanju zakonodaje in trženju izdelkov. Z Aromacertom torej dobite vse od ideje do izvedbe vaše kozmetične linije in ob tem veste, da izdelek ustreza vsem zakonodajnim in aromaterapevtskim zahtevam sodobne naravne kozmetike. Z certifikatom Aromacert si zagotovite konkurenčno prednost pred ostalimi proizvajalci, povečate dodano vrednost izdelkom in konec koncev ne izgubljate časa z nepotrebno birokracijo. Na ta način se lahko kvalitetneje posvetite svojim strankam in trženju blagovne znamke.

Postopek pridobitve

Dva preprosta koraka vas ločita od aromaterapevtskega certificiranja, ki bo vašemu izdelku prineslo znak kakovosti Aromacert®. Odgovorite na spodnja vprašanja in nas kontaktirajte.

Preverite svoj izdelek!

  • Ali vaš izdelek vsebuje (bo vseboval) le naravne sestavine?
  • Ali vaš izdelek vsebuje (bo vseboval) naravna eterična olja?
  • Ali želite, da vaš izdelek certificirajo strokovnjaki s področja kozmetike in aromaterapije?
  • Ali želite pridobiti certifikat, ki jamči, da je vaš izdelek res kvaliteten, popolnoma naraven in ima aromaterapevtske lastnosti?

Če ste štirikrat odgovorili pozitivno, je vaš kozmetični izdelek nared za postopek certificiranja. Prosimo vas, da vzpostavite stik z nami, z veseljem se bomo odzvali in vam čim hitreje pomagali!

Kontaktirajte nas, takoj se bomo odzvali:

Vabimo tako podjetja kot posameznike, ki se ukvarjate s proizvodnjo naravne domače kozmetike in želite svoje izdelke aromaterapevtsko certificirati in jim na ta način povečati dodano vrednost.

Zagotovo se vam odpira še kakšno vprašanje – na vsa vam bomo v najkrajšem možnem času z veseljem odgovorili. Vabljeni!

Kontaktni obrazec